Home / Tag Archives: 1qershori

Tag Archives: 1qershori

FËMIJËT E KOPSHTEVE FESTOJNË 1 QERSHORIN

  Në kuadër të 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Drejtoria Arsimore pranë Bashkisë Berat në bashkëpunim me kopshtet e qytetit organizuan sot në sheshin “Teodor Muzaka” një koncert festiv kushtuar kësaj dite. Në programin e përgatitur me këtë rast, fëmijët e kopshteve, përmes këngëve, valleve, poezive, fragmenteve nga teatri …

Read More »

Festa e 1 Qershorit

Në një atmosferë gjithë ngjyra dhe gjallëri, në Bulevardin Republika u festua 1 Qershori me një program të përgatitur nga Bashkia Berat me fëmijë nga kopshtet e qytetit. Qindra fëmijë u argëtuan me aktivitetet e organizuara që përfshinë parakalim të fëmijëve në Bulevard,koncert festiv, teatrin e kukullave Muzikantët e vegjël, …

Read More »