Home / Tag Archives: serbi

Tag Archives: serbi

Udhetimi studimor per turizmin

Stafi i Bashkive Berat, Përmet dhe Gjirokastër mori pjesë në një udhëtim studimor organizuar nga Banka Botërore në qytetet e Beogradit dhe Sokobanjës në Serbi. Qëllimi i këtij udhëtimi ishte shkëmbimi i eksperiencave në lidhje menaxhimin e siteve dhe atraksioneve kulturore dhe natyrore. Gjatë udhëtimit u organizuan takime me menaxherë …

Read More »