Home / Tag Archives: klubet

Tag Archives: klubet

Klubet Ekologjike

Krijohen klubet ekologjike të shkollave 9 vjecare “1 Maji” dhe “22 Tetori” në qytetin e Beratit. Sot u realizua mbledhja e parë, u prezantuan anëtarët e klubit me njëri-tjetrin, u paraqit mënyra e funksionimit dhe plani i punës së klubit ekologjik. Klubet ekologjike të secilës shkollë përbëhen nga 20 fëmijë …

Read More »