Home / 2021 / October / 05

Daily Archives: 05/10/2021

    SHPALLJE TË VENDEVE VAKANTE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR

    SHPALLJE TË VENDEVE VAKANTE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR Për të gjithë aplikantët e interesuar të Portalit “Mësues për Shqipërinë” 2021, në zbatim të Ligjit nr. 69/2012 datë  21.06.2012 “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar,  Udhëzimin nr 12 dt 10.06.2021 të Ministrit të Arsimit Sportit dhe …

Read More »