Home / 2019 / August / 07

Daily Archives: 07/08/2019

Aksioni i pastrimit

Papastërtia dhe sinjalistika rrugore ishin dy nga 1260 problemet që së bashku me ekipin tonë evidentuam dhe faktuam gjatë fushatës elektorale. Janë punë të thjeshta, por që kërkojnë dedikim të vazhdueshëm dhe dashuri për qytetin 🤗 📌 Kemi nisur aksionin e pastrimit duke filluar nga Kalaja si qendra turistike e qytetit që …

Read More »