Home / Aktivitete / Aksioni i pastrimit

Aksioni i pastrimit

Papastërtia dhe sinjalistika rrugore ishin dy nga 1260 problemet që së bashku me ekipin tonë evidentuam dhe faktuam gjatë fushatës elektorale.

Janë punë të thjeshta, por që kërkojnë dedikim të vazhdueshëm dhe dashuri për qytetin 

 Kemi nisur aksionin e pastrimit duke filluar nga Kalaja si qendra turistike e qytetit që tërheq mijëra vizitorë të huaj dhe po vijëzojmë rrugët pranë shkollave me sinjalistikë për të ofruar më shumë siguri për fëmijët tanë
Së bashku do të ndërtojmë një qytet të pastër, të jetueshëm dhe të sigurtë.
Çdo ditë nga një punë të vogël me dashuri të madhe për Beratin tonë…