Home / Investime / Vizita e ambasadorit Japonez Z.Makoto Ito

Vizita e ambasadorit Japonez Z.Makoto Ito

Ishte kenaqësi të prisja Ambasadorin Japonez Z.Makoto Ito dhe Zv. Ambasadoren Znj. Hiroko Morikawa, me të cilët diskutuam për realizimin e projekteve të përbashkëta
Gjatë vizitës inspektuam mjetin zjarrfikës të financuar nga granti i Qeverisë Japoneze në shumën 75.000 euro dhe bashkëfinancim të Bashkisë Berat.