Home / Të Reja nga Rinia / Udhëtim në Dubrovnik për Nxënësit Ekselentë

Udhëtim në Dubrovnik për Nxënësit Ekselentë

Bashkia Berat ka organizuar nje udhetim ne qytetin per ne qytetin e Dubrovnikut per nxenesit maturant ekselente te ketij viti. Udhetimi perfshinte ndalesa ne qytetin e Budves, ishullit te Shen stefanit, qytetin e Kotorrit dhe te Tivarit. Me kete udhetim Bashkia shpreson te kete nxitur njohurite kulturore te nxenesve dhe te jape nje kontribut ne suskeset e tyre te metejshme

Home / Udhëtim në Dubrovnik për Nxënësit Ekselentë

Udhëtim në Dubrovnik për Nxënësit Ekselentë

Bashkia Berat ka organizuar nje udhetim ne qytetin per ne qytetin e Dubrovnikut per nxenesit maturant ekselente te ketij viti. Udhetimi perfshinte ndalesa ne qytetin e Budves, ishullit te Shen stefanit, qytetin e Kotorrit dhe te Tivarit. Me kete udhetim Bashkia shpreson te kete nxitur njohurite kulturore te nxenesve dhe te jape nje kontribut ne suskeset e tyre te metejshme