Home / Aktivitete / Shfaqja “PA FAJ” 🎭

Shfaqja “PA FAJ” 🎭

MbrĂ«mje e jashtĂ«zakonshme me shfaqen “PA FAJ”🎭, njĂ« nga dramat mĂ« tĂ« bukura e tĂ« ndjera ardhur nĂ« Berat nga aktorĂ«t Ina Nallbani, Xhejni Fama, Mimoza Marjanaku, Marvin Tafaj dhe Gjergj Doçi.

#BeratiiAktiviteteve