Home / Aktivitete / Revista prestigjoze Forbes vendos Beratin si vendin më të rëndësishëm për t’u vizituar

Revista prestigjoze Forbes vendos Beratin si vendin më të rëndësishëm për t’u vizituar

Sipas revistës Forbes, Shqipëria, Bulgaria dhe Kroacia janë shtetet të cilat kanë resurset turistike më tërheqëse në Evropën Lindore. Sipas revistës, Shqipëria ka  një kala të jashtëzakonshme që duhet vizituar. Është kalaja e Beratit e ndërtuar mbi një kodër duke pasur përballë lumin Osum. Gjithashtu ajo përmend kishën e Shën Nikollës dhe Katedralen e Shën Mërisë ku edhe ndodhen punët dhe pikturat e Onufrit që prej shekullit të XVI.