Home / 2019 / April / 10

Daily Archives: 10/04/2019

NJOFTIM PER FITUESI   PËR PRANIM  NË  SHËRBIMIN E MZSH-së,  PER NIVELIN  BAZË

NJOFTIM PER FITUESI   PËR PRANIM  NË  SHËRBIMIN E MZSH-së,  PER NIVELIN  BAZË Në zbatim të Ligjit nr.152/2015, datë 21.12.2015 “Për shërbimin e mbrojtjes nga zjarri dhe shpëtimi” Kreu III, neni 14,pika 1 “Kriteret e pranimi në nivelin bazë të shërbimit të MZSH-së” dhe neni 15 “Emërimi ,lirimi dhe përjashtimi …

Read More »