Home / Aktivitete / Tetori Rozë

Tetori Rozë

#TetoriRozë nuk është thjesht një muaj kalendarik, POR ËSHTË PIKËNISJA E NJË BETEJE PËR JETËN!
Gra, vajza, nëna, motra, mos e lini shëndetin në dorë të fatit, sepse është pikërisht kjo mendësi ajo që sjell fatalitetin.
Kryej një mamografi dhe shpëto veten sepse parandalimi është më mirë se sa kurimi!
Kur sëmuret nëna sëmuret shtëpia, ndaj mos u frikni #VAZHDONIBETEJËN.