Home / Aktivitete / Prezantimi i trajnerit te Fk Tomori

Prezantimi i trajnerit te Fk Tomori

Diten e djeshme Kryetari i Bashkise njekohesisht President e Klubit te Futbollit Tomori z. Petrit Sinaj, bashke me stafin drejtues te ekipit, prezantuan trajnerin Gentian Stojku qe do te marre drejtimin e ekipit. Ne fjalen e tij z.Sinaj falenderoj trajnerin para ardhes per punen dhe perkushtimin e tij ne kete detyre , per punen e bere ne ngritjen e ekipit ne kategorine ku jemi aktualisht, njekohesisht e lidhi edhe me faktin e renditjes se ekipit te tabele i cili ndodhet ne vendin e dyte. Gjithashtu z.Sinaj shprehu:
Se do te qendroj prane ekipit, vemendjen e tij maksimale per forcimin dhe konsolidimin e ekipit, si dhe detyre kryesore do te jete puna me ekipet e moshave, per nje ecuri te metejshme. #Tomori, shprehu ai ka vetem nje objektiv ate drejt #Superliges edhe te gjithe sebashku do te arijme kete objektiv. Me pas ja dha fjalen trajnerit Stojku i cili u ndje mjaft i vleresuar nga perkushtimi i Kryetarit edhe u zotua se do te bej te pa munduren qe me punen e tij te shperblej besimin e dhen. Trajneri Stojku pas prezantimit me futbollistet u shpreh se parimi i tij ne pune eshte ngritja e ekipit aktual drejt nje kategorie me elitare dhe se me kete kontigjent lojtaresh te cilet jane aktualisht do te jete kenaqesi te punoj edhe me lehte per te aritur objektivat. Duke qendruar te objektivat ai ndaloj tek ndeshja e radhes ndaj Dinamos ne transferte. Ai tha se synimi eshte 3 piket e fitores qofte dhe pse ndeshja eshte ne transferte dhe se nuk kishte me kohe per te humbur. Filloj menje here stervitjen per kete objektiv.