Home / Të Reja / Panairi Kombetar Levizes

Panairi Kombetar Levizes

Në datat 1-15 Qershor në qytetin e Beratit u zhvillua Panairi Kombëtar Lëvizës. Firma nga i gjithë vendi promovuan produktet e tyre. Në panair nuk munguan këngë dhe valle tradicionale Shqiptare.