Home / Aktivitete / Kryetari i ri i Qarkut

Kryetari i ri i Qarkut

Në unanimitet të plotë, me 17 vota pro , anëtarët e Këshillit të Qarkut Berat zgjodhën Kryetarin e ri të Këshillit të Qarkut, Z. Donald Molishti.

Të pranishëm në këtë proces ishin ministri Blendi Klosi dhe deputeti Fadil Nasufi.

 

Besimplotë që Donaldi do të ushtrojë me përgjegjshmëri detyrën e kryetarit të qarkut. Suksese