Home / Investime / Inaugurimi i zyrave te reja te SHAUK

Inaugurimi i zyrave te reja te SHAUK

U inauguruan ambientet e reja të Ndërmarjes Ujësjellës Kanalizime Berat Kuçovë, pjesë e projektit  ‘’Infrastruktura Bashkiake Berat- Kuçovë, ndërmjet në rrjetin ujësjellës kanalizime’’ financuar nëpërmjet kredisë së bankës Gjermane KFW. Ambientet e reja janë ndërtuar në periferi të qytetit të Beratit dhe plotësojnë standartet moderne të performancës së shërbimeve të administratës së ndërmarjes Ujësjellës Berat- Kuçovë.

Ndërkohë shërbimet për kujdesin për klientin, do të ofrohen në zyrën e SHAUK në Qendër të qytetit në sheshin ‘’Axhensia’’.