Home / Qyteti / Botimet për Beratin

Botimet për Beratin

Ajet Nallbani                      Toponimet e Beratit

Miltiadh Veveçka             Kalaja e Beratit

Dr. Namik Shehu             Berati, mjekësia në shekuj

Genc Samimi                      Datimi i Banesës Llavda
Dritan Coku

Aleksandër Meksi           Restaurimi i Monumenteve të Arkitekturës
Arkitektura e Kishave të Shqipërisë

Ing. Xhevair Gjeqari     Berati 100 vjet më vonë

Ilia Zaka                                 Kisha e Shën Spiridhonit,
dhe veprimtaritë kishtare në Berat

Qemal Bendo                      Pemëtaria në rrethin e Beratit

Mehmet Gëzhilli              Kolonel Zylyftari
Margarita dhe Kristaq Tutulani

Xhovan Kajana                  Gorica, Tradicionale e Beratit-Muze

Agim Mehqemeja            Rrëfenjat e Qytetit B

Kadri Kuka                             Berati Qytet Magjik

Namik Selmani                  Filizat e fjalës gjimnazistë

Vangjel Myzeqari            Mangalemi, bukuria dhe  krenaria  e Beratit

Dilaver Xhelili                    Ky fat na ra

Asllan Sulo                           Doktor Hajdar Sulo