Home / Aktivitete / Vizite ne Maternitet me Rastin e 8 Marsit

Vizite ne Maternitet me Rastin e 8 Marsit

Kryetari i Bashkise Berat Z. Fadil Nasufi se bashku me punonjese gra ne Bashkine Berat bene nje Vizite ne Maternitetin e Spitalit Berat. Ata vizituan dhe folen me nenat e reja si dhe i uruan duke i dhuruar lule.