Home / Aktivitete / Vizita e Presidentit te Republikes z.Bujar Nishani ne Bashkine Berat

Vizita e Presidentit te Republikes z.Bujar Nishani ne Bashkine Berat

Me rastin e Dites Nderkombetare te Monumenteve dhe Siteve,Presidenti i Republikës Z. Bujar Nishani ka zhvilluar një takim zyrtar në Bashkinë Berat me z. Petrit Sinaj Kryetarin e Bashkisë Berat dhe perfaqesues te Bashkise Berat ku u njoh nga Kryetari i Bashkise me projektet e zhvillimit te qytetit dhe më pas i janë drejtuar Qendrës Mesjetare të Qytetit për një vizitë në disa prej monumenteve të kulturës Teqeja e Helvetive, Xhamia Mbret dhe Konakët e Dervishëve.