Home / lajme / Vizita e Ambasadores Greke në Bashkinë Berat

Vizita e Ambasadores Greke në Bashkinë Berat

Në takimin me Ambasadoren e Greqisë znj. Sophia Philipidou dhe zv.Ambasadoren znj.Stavroula Pentarvani, patëm mundësinë të prezantonim projektet e zhvillimit të Beratit dhe të eksploronim mundësitë për bashkëpunime të përbashkëta. U prezantuan edhe projektet e programit IPA CBC Shqipëri-Greqi, që Bashkia Berat po implementon me partnere Greke. Gjatë vizitës u prezantuan ndërhyrjet në Stacionin Zjarrëfikës dhe arritjet e projektit Fire Prep financuar nga Programi IPA CBC Shqipëri-Greqi     🇦🇱 🤝 🇬🇷