Home / Sporti / Tomori Kampion ne Ping Pong per te Rritur

Tomori Kampion ne Ping Pong per te Rritur

Tomori u konfirmua ne Shkoder Kampion Kombetar ne ekipor, duke u ndeshur ne finale me Studentin, e cila u fitua ne menyre te merituar nga djemte e Beratit 2500 vjecar.
ILIR SHABANAJ, DORJAN TAPIA, ANDI KOLA DHE RONALDO TROKA tashme jane te pathyeshem ne Shqiperi.

Nje tjeter KUPE E DYTE per kete vit pas asaj te Kampionatit Kombatar per te Rritur ne individual, e fituar nga Dorjan Tapia nje muaj me pare, sot po ne Shkoder evenimenti me sportistet me te mire, KUPA E ME TE MIREVE ku fitohet perseri nga DORJAN TAPIA i Tomorit, duke i dyfishuar trofete per kete vit, dhe vendin e dyte e ze i riu nga Berati, RONALDO TROKA ku nje muaj me pare eshte shpallur dhe KAMPION KOMBETAR per te rinj ne individual.

Kurse ne KUPEN E ME TE MIREVE per te Rritura ne vend te dyte renditet ARSENA OSMANAJ, ku nje muaj me pare ne Kampionatin Kombetar per te reja ne individual, Arsena fituese e vendit te pare duke fituar KUPEN E KAMPIONES.

Per keto suksese nuk duhet haruar trajneri XHORXHI SKUFI duke e falenderuar per meritat e medha qe ka dhene ne rezultatet e larta te pingpongut.