Home / Njoftime / Tetori Gjerman në Berat

Tetori Gjerman në Berat

Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë, znj. Carola Müller-Holtkemper,

dhe

Kryetari i Bashkisë Berat, z. Fadil Nasufi,

kanë nderin t’ju ftojnë në çeljen e ekspozitës fotografike Trashëgimia Botërore në Gjermani Ditën e hënë, më 15 tetor 2012, në orën 11:00 në Galerinë e Artit Edward Lear, Berat.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur çdo ditë prej datës 15 deri më 23 tetor