Home / Aktivitete / Takimi me perfaqesues te Bashkise Esenler

Takimi me perfaqesues te Bashkise Esenler

Kryetari i Bashkise Z. Petrit Sinaj gjate nje takimi me perfaqesues te Bashkise Esenler -Turqi, ku u diskutua mbi perfshirjen e Beratit ne projektin kulturor ” Rrjeti i Qyteteve Historike te Ballkanit 2017me tematike -Uji si mjeti lidhes i qyteterimeve”.

Ne Mars te vitit 2017 Berati do te prezantohet ne Panairin e Qyteteve Historike ne Stamboll, me qellim perafrimin e kulturave dhe qyteterimeve dhe ndertimin e partneriteteve ndermjet qyteteve.