Home / Aktivitete / Takimi i Kryetarit te Bashkise me artistet e qytetit

Takimi i Kryetarit te Bashkise me artistet e qytetit

Kryetari I Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj  gjatë një bashkëbisedimi me artistë të qytetit, ku u shkëmbyen ide mbi projektet dhe iniciativat kulturore dhe artistike në qytet.