Home / lajme / Takim me gazetarin e mirënjohur izraelit Benny Ziffer

Takim me gazetarin e mirënjohur izraelit Benny Ziffer

Gjatë një interviste me gazetarin e njohur izraelit Benny Ziffer mbi Beratin, vlerat e rralla të trashëgimisë kulturore dhe natyrore, paketën turistike që ofron dhe sigurisht edhe mbi marrdhëniet historike me popullin hebre.
Ziffer ka marrë Çmime Ndërkombëtare në gazetari për kontribut të çmuar në media. Aktualisht shkruan për gazetën me tirazh më të madh në vend ‘’ Haaretz’’.
Kënaqësi që ishit në #Berat