Home / Njoftime / SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT

SONDAZH PËR PËRCAKTIMIN E PRIORITETEVE TË KOMUNITETIT

Të nderuar qytetarë!
Ky pyetësor na ndihmon që mendimi juaj të merret parasysh në buxhetin e vitit 2024. Pyetësori organizohet nga Këshilli Bashkiak i Bashkisë Berat dhe do të jetë I hapur gjatë periudhës 1-27 Shkurt 2023. Me poshte linku:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=nWQNBpMs0kSCAKPrnzxBYG7YoYBidbVItq2Qz5q1ZKVURUNLNFhIVkhHUUE3TUxNVzlRVVY1SThRQy4u