Home / Aktivitete / Shtimi i siperfaqeve te gjelbra ne qytet

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra ne qytet

Edhe pse dite pushimi,Drejtoria e Gjelberimit vazhdon shtimin e siperfaqeve te gjelberta ne 2 institucione te vecanta ,ne Qendren “Lira,,dhe ne Qendren”Une jam si Ju,,Punonjes te nderrmarrjes,stafi i ketyre qendrave dhe e vecante pjesemarrja dhe kontributi i femijeve dhe banoreve te ketyre qendrave rezidenciale.