Home / Të Reja / Rilindja e Beratit në Rrugën e Jetësimit

Rilindja e Beratit në Rrugën e Jetësimit

Sot në Berat për përfundimin e bulevardit që iu kthye përfundimisht këmbësorëve; rindërtimin e parkut të madh të qytetit së bashku me rrugën e re buzë lumit; transformimin e lëkurës së godinave buzë bulevardit; nxjerrjen e Urës së Vjetër të Goricës nga llumi 20 vjeçar dhe restaurimin e Urës së Velabishtit; projektin e ri të rilindjes në Bashkinë e Urës Vajgurore si dhe tre segmentet e rrugës kombëtare Lushnje-Berat.