Home / Aktivitete / “Qetësi nën tinguj”-Tetori i librit

“Qetësi nën tinguj”-Tetori i librit

“Qetësi nën tinguj” ishte aktiviteti me të cilin përmbyllëm sot “Muajin e Librit”, në bashkëpunim me ZVA.
“Fjalët e Qiririt” dhe bukuria e 1mbi1dritareve i dhanë më shumë kuptim e hijeshi maratonës së aktiviteteve mbi librin