Home / Aktivitete / Prezantimi i programit kufitar IPA Shqiperi Greqi

Prezantimi i programit kufitar IPA Shqiperi Greqi

Stafi i Bashkise Berat merr pjese ne Prezantimin e programit kufitar IPA Shqiperi Greqi,financuar nga BE dhe mundesuar nga Ministria e Integrimit dhe Sekretariati teknik I Bashkimit Europian. E pranishme ne takim Ministrja e Integrimit znj Klajda Gjosha. Bashkia Berat do aplikoje me Partneret Greke ne kete thirrje me projekte ne fushen e trashegimise kulturore dhe turizmit.