Home / Aktivitete / Presidenti Hungarez Janos Ader viziton qytetin e Beratit

Presidenti Hungarez Janos Ader viziton qytetin e Beratit

Gjatë vizitës në Kala, Muzeun Ikonografik Onufri, Kishën e Shën Mari Vllahernës dhe Muzeun Etnografik, Presidenti Hungarez shprehu admirimin për vlerat e trashëgimisë kulturore të qytetit.