Home / Aktivitete / Perkujtohet 65 vjetori i renies se Heroit te Popullit Hajdar Tafa

Perkujtohet 65 vjetori i renies se Heroit te Popullit Hajdar Tafa

Ne bustin e Heroit te Popullit Hajdar Tafa u vendosen kurora me lule me rastin e 65 vjetorit te renies se tij.Kurora u vendosen nga Prefekti i Qarkut,Bashkia,Komiteti i Veteranev e te LANC ,organizata e familjeve te Deshmoreve,Drejtoria e Policise se Qarkut,familja e Heroit te Popullit.
Pas homazheve ne Pallatin e Kultures u mbajt mbledhja solemne kushtuar 65 vjetorit te renies se Heroit te Popullit Hajdar Tafa.Fjalen e rastit mbajti z.Skender Mustafaj,kryetar i organizates se Familjeve te Deshmoreve te Rrethit.Pershendeten Prefekti i Qarkut Berat z.Fadil Nasufi,n/kryetari i Bashkise z.Clirim Brisku,Drejtori i Policise se Qarkut z.Afrim Tafa,Kryetari i Komitetit te Veterenave te LANC z.Orhan Frasheri.
Qendra kulturore shfaqi per te pranishmit montazhin muziko-letrar,kushtuar Heroit te Popullit Tafa.Ne fund u promovua dhe libri kushtuar Heroit te Popullit “Muzeu i Familjes Tafa”,te autoreve Rushan Dosti dhe Rakip Tafa.