Home / Të Reja / Pakot për Familjet në nevojë

Pakot për Familjet në nevojë

Ndarja  e pakove ushqimore per 8 familje ne nevoje.
Keto familje te cilat jane perzgjedhur si familje qe kane nga 3-8 femije kane perfituar nje pako ushqimore me rastin e festave. Pamundesia ekonomike dhe varferia qe mbizoteron ne keto familje e bejne shume te veshtire jetesen. Save the children beri te mundur qe kete prag festash keto familje dhe femijet te zbusin varferine e tyre ne kete prag festash