Home / Njoftime / Njoftim-Vend i lirë pune

Njoftim-Vend i lirë pune

1.Përgjegjës  Sektori për Menaxhimin e Mbetjeve, Drejtoria e Emergjencave Civile, Pronave, Transportit dhe Shërbimeve.