Home / Njoftime / Njoftim

Njoftim

1.Përgjegjës Sektori për Projektet dhe Integrimin Evropian, në në Drejtorinë e Integrimit Europian dhe Planifikimit Strategjik

 

2.Përgjegjës  Sektori për Menaxhimin e Mbetjeve, Drejtoria e Emergjencave Civile, Pronave, Transportit dhe Shërbimeve.