Home / Njoftime / Njoftim

Njoftim

 

Njoftim për pronarët, pronat e të cilëve do të shpronosohen për shkak se preken nga projekti  “Rikonstruksion dhe zgjerimi i Rrugës” “Muzak Topia.

Segmenti nga rrethrrotullimi te ish rezervat e shtetit deri tek kisha e “Shën Ilias”

 

Lista  e plotë