Home / Të Reja Nga Turizmi / Ministrja e Turizmit dhe Zhvillimit Urban konsultime ne Berat

Ministrja e Turizmit dhe Zhvillimit Urban konsultime ne Berat

Ministrja e Turizmit dhe Zhvillimit Urban, Znj. Eglantina Gjermeni, zhvilloi ne daten 2 Maj nje takim ne Qytetin e Beratit me grupe interesi dhe perfaqesues publik nga shume qytete shqiptare. Qellimi i takimit ishte konsultimi i strategjise kombetare te turizmit me aktoret lokale dhe rajonal. Strategjia e re e Turizmit eshte duke marre vleresimi konkrete dhe objektive nga te gjitha grupet e interesit. Disa nga Projektet qe do te perzgjidhen do te financohen si projekte pilot. Berati ishte ndalesa e pare midis qyteteve ne te cilat do te konsultohet kjo strategji.