Home / Aktivitete / Mbjellja e pemeve ne Njesine administrative Velabisht

Mbjellja e pemeve ne Njesine administrative Velabisht

Sot Drejtoria e Gjelberimit ishte prezente ne shkollen 9-vjecare Velabisht.Mbjellja e disa pemeve e ben ambjentin e kesaj shkolle model per te gjitha shkollat e tjera.Te pranishem Drejtori i Gjelberimit,punonjes te kesaj drejtorie,Drejtoresha e shkolles,mesues,nxenes dhe pjesetare nga komuniteti.Puna vazhdon per shtimin e siperfaqeve te gjelbra ne gjithe territorin e bashkise se re Berat.