Home / Aktivitete / Mbjellja e pemeve ne malin Partizan

Mbjellja e pemeve ne malin Partizan

Bashkia Berat ne bashkepunim me Ministrine e Mjedisit,ka realizuar mbjelljen e 2500 fidaneve (pishe e eger) ne Malin Partizan.Ky fond eshte akorduar nga Ministria e Mjedisit,ne kuader te aksionit per pyllezimin,qe ka nisur prej rreth 1 muaji ne qytetin e Beratit dhe eshte ndjekur nga Drejtoria e Gjelberimit dhe Sherbimit te Varrezave Publike.
Ne daten 5 shkurt 2016,ky aksion sensibilizues eshte ndjekur nga afer edhe nga Kryeminstri i Shqiperise z.Edi Rama dhe Ministri i Mjedisit z.Lefter Koka.