Home / Aktivitete / Maturantet më të mirë

Maturantet më të mirë

Ne datën 24 Dhjetor, ditën e Hënë, Bashkia Berat organizoi Mbrëmjen e Maturantëve më të Mirë të Shkollave të Mesme të Qytetit të Beratit. Mbrëmja u organizua në Restorant Pasarela mes një ambienti të gëzueshëm. Për të pranishmit Bashkia shtroi edhe një kokteil ndërsa kryetari Fadil Nasufi mbajti një fjalim falënderimi për Maturantët si dhe i inkurajoi ta më tej në arritjet e tyre akademike.