Home / Aktivitete / Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,ne emisionin ‘’Wake up’’

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,ne emisionin ‘’Wake up’’

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj,sot në bashkëbisedim me gazetarët e emisionit ‘’Wake up’’ në Top Channel, mbi sezonin turistik në Berat, zhvillimet, sfidat dhe risitë. Z. Sinaj prezantoi mundësitë që ofron Berati për një turizëm gjithëvjetor, oferta turistike kulturore  e kombinuar me atë të eko-turizmit të Rajonit, rritja e numrit të vizitorëve dhe ofrimi i shërbimeve,Zyra e re e Interpretimit Turistik, guidat dhe aplikacioni për smartfonë  Visit  Berat.Linku me intervistën e plotë do të publikohet së shpejti.