Home / Të Reja / Kolonia e Artit ne Berat

Kolonia e Artit ne Berat

Kolonia e Artit ne Berat u mbyll me nje ekspozite te organizuar ne Bulevardin e qytetit ne daten 12 Tetor 2014. Nje organizim i suksesshem i Institutit te Librit dhe Promocionit Toena, me mbeshtetjen financiare te Bashkise Berat dhe Fondacionit Shqiptaro Amerikan per Zhvillim.
Falenderojme bizneset qe mbeshteten Kolonine: Kantinen e Veres ‘’Luani’’, Kantinen e Veres ‘’Çobo’’, Restorant ‘’ Green House ‘’, Restorant ‘’ Ago’’. Nje falenderim i vecante shkon per artistet pjesemarres !