Home / Projekte / Kanë filluar punimet në Shkollat “Thimi Tani” dhe “Kristaq Capo”.

Kanë filluar punimet në Shkollat “Thimi Tani” dhe “Kristaq Capo”.

Kanë filluar punimet në Shkollat “Thimi Tani” dhe “Kristaq Capo”.