Home / Sporti / Kampionati Kombetar i Pingpongut

Kampionati Kombetar i Pingpongut

Ne daten 19.12.2016, ne pallatin e sportit Qazim Dervishi te qytetit te Shkodres u zhvillua kampionati kombetar i pingpongut.Ekipi yne morri pjese me 12 sportist meshkuj dhe femra te moshave te ndryshme.
Ekipi i Tomorrit per Meshkuj dhe “Teuta” per Femra, Kampione te Republikes per vitin 2016. Gara e pare zyrtare e organizuar me bazen profesionale te sapo mberritur nga STAG International.