Home / Të Reja / Gazetare dhe Biznesmene Maqedonas vizitojne Qytetin e Beratit

Gazetare dhe Biznesmene Maqedonas vizitojne Qytetin e Beratit

Së fundmi, Bashkia Berat u vizitua nga një delegacion shqiptarësh nga Maqedonia të përbërë kryesisht nga gazetarë dhe biznesmenë. Delegacioni ishte pjese e insitucionit qeveritar Maqedonas Investo në Maqedoni. Delegacioni vizitoi dhe u njoh nga afër më një sërë biznesesh në qytetin e Beratit, duke bërë një vizitë në Kantinën Çobo, Fasonerinë Center Shqiptare dhe Kantinën Luani. Delegacioni kreu më pas një vizitë në qendrën historike ku u njoh nga afër me vlerat historike dhe kulturore të qytetit. Delegacioni vijoi më tej me një vizitë në Çorovodë dhe kanionet e Osumit, në një udhëtim rafting të ofruar nga Albania Rafting Group