Home / Muzeume / Galeria e Artit Kontemporan “Edward Lear”

Galeria e Artit Kontemporan “Edward Lear”

GALERIA

Galeria e Arteve  ‘’Edward Lear’’ – E hapur në 1994 është një ndër Galerite e Artit më të mira dhe më të rëndësishme në vend. Koleksioni i saj nxjerr në pah veprat e artit  kontemporan dhe të traditës,  të artistëve vendas dhe të huaj .

Oraret  :  Martë –Dielë : 09.00- 13.00

E  Hëna pushim

Hyrja : pa pagesë

Për më shumë informacion  : 00355 (032) 2 32 027 /

Web: www.beratartgallery.net
www.apolovina.com