Home / Aktivitete / ‘Festa e Roshnikut”

‘Festa e Roshnikut”

‘Festa e Roshnikut”, projekt i Bashkisë Berat dhe partnerëve të saj, përzgjidhet mes 21 projekteve fituese të konkursit të festave lokale. Pas garës mes 60 konkurrentëve, u përzgjodhën festat më të mira të traditës, mes të cilave edhe “Festa e Roshnikut”. 
#smilealbania
#sezoni_turistik_2018

31739922_1824177504292326_5280559597763952640_n