Home / Aktivitete / Festa e 7 Marsit

Festa e 7 Marsit

Bashkia Berat organizoi diten e djeshme nje takim me mesuesit me rastin e festes se 7 Marsit. Ne kete takim Bashkia nderoi me cmimin e mirenjohjes mesuesit Fitore Suljemani dhe Thanas Greku. Takimi u shoqerua me muzike dhe me nje kokteil.