Home / Aktivitete / Ekspozita e piktorit vlonjat Edi Kojani “PRANVERE 2016”

Ekspozita e piktorit vlonjat Edi Kojani “PRANVERE 2016”

Ekspozita e piktorit vlonjat Edi Kojani “PRANVERE 2016″u cel prane Galerise “Edward Lear”,me date 23 prill  2016.Gjithsej ishin 40 kompozime me peisazhe te ndryshme,te cilat ishin te ndertuara ne stilin impresionist.Autori gjen frymezim tek natyra dhe e sjell ate ne menyre te vecante dhe shume origjinale.