Home / Aktivitete / “Ditët e Miqësisë” me Unionin e Gazetareve

“Ditët e Miqësisë” me Unionin e Gazetareve

Gjatë një takimi të Kryetarit të Bashkisë Z. Petrit Sinaj me një grup gazetarësh Shqiptarë dhe nga Rajoni,përfaqësues të Unionit të Gazetarëve Shqiptare, te cilet vizituan qytetin e Beratit në kuadrin e aktivitetit ‘ Ditët e Miqësisë’’.Promovim i vlerave të qytetit ishte fokusi i aktivitetit.